Billedsalonen


Vi er en lille forening af billedinteresserede. Vi mødes af og til og udveksler idéer og erfaringer om billeder - samt også om andre kulturelle og festlige aktiviteter.

Vi er åbne for alle billedmedier i bred forstand og har medlemmer i alle aldre. Vi arbejder med tegning, maleri, croquis, skulptur, billedskæring, video, digital billedbehandling, internet, fotografi o.s.v.

Du kan besøge os efter aftale med bestyrelsen. Interesserede gæster er velkomne.

Foruden maleri- og designudstillinger har vi ønsker om at støtte melemmernes etableblering af fx en visecafé, en videoinstallation og en aften med gamle smalfilm.

Vores forbilleder er bl.a. Paul Auster’s Smoke, Alice' Restaurant, Andy Warhol’s Factory, samt Kamma Rahbeks Saloner. Vi ønsker at skabe rammerne om et kreativt og velfungerende fællesskab, hvor vi spiser sammen og hygger os, og også ved værkstedsbesøg og fællesarrangementer inspirerer hinanden. Vi håber, at Billedsalonen bliver kendt som et sted, hvor der sker noget kulturelt og kreativt med udstillinger, gæsteforelæsere og undervisning - samt meget andet ....
Opdateret den 07-IX-2015